Ett axplock av våra expertiser

I våra nätverk finns det mesta av den expertis du behöver. Det kan vara allt från rena strategibehov till utveckling av enkla kampanjsajter, komplicerade administrationsgränssnitt eller en träffsäker PR-aktivering som skapar uppmärksamhet. Några av våra expertområden sticker ut lite extra.

DESIGN OCH UX

Utan en användarvänligt design, som hjälper din kund köpa dina produkter, blir det sällan någon effekt att tala om. Design och UX är en mycket viktig hörnsten.

HTML & CSS

Eller front-end som man brukar prata på fackspråk. Här är det viktigt att tänka rätt från början, så allt du gör blir skalbart.

BACKEND

Om det är någonstans dina digitala projekt havererar så är det i backend. Därför har vi några av marknadens vassaste backend-utvecklare knutna till oss.


STRATEGI

Dina strategier bör ta utgångspunkten på en digital spelplan. Vi hjälper dig med allt från handledning av workshops till själva författandet av varumärkes- och kommunikationsplattformar.

MULTIPLATTFORM

Interaktivt betyder för oss att vi inte bara verkar på webben, vi jobbar lika mycket i mobilen. Det viktiga är att vi jobbar integrerat över alla plattformar.

PR

Ett starkt varumärke har aldrig varit viktigare för lönsamheten. Ett lyckat PR-arbete driver affär, skapar trovärdighet genom deltagande i samhällsdebatten, lyfter expertröster och skapar positivt brus!.