DÄRFÖR SKA DU VÄLJA FAIRFAX!

Vi har gjort en häftig resa ända sedan starten - alltid med kvalitet och kreativitet i första rummet. Och det fortsätter vi med, trots att vi förändras i samma tempo som vår omvärld. För oss är syfte och mål det viktigaste. Utifrån det sätter vi strategi och väljer bland våra kompetenser, kanaler och tekniker för att skapa maximal effekt. Oavsett om ditt mål är konvertering eller varumärkeskännedom hjälper vi dig från vision till verklighet.


Vår filosofi

Vi är experter på strategi och blandar gärna det traditionella, digitala och sociala. Effekten är primär och den kommunikativa lösningen är sekundär. Vi begränsar inte vilka tekniker vi använder utan tror på att anpassa strategin efter de tekniker din verksamhet besitter.


Vad vi gör för dig:

Vi tar fram effektfulla, mätbara kampanjer och aktiviteter som ger direkt avkastning på dina investeringar. Vi bygger också in smarta verktyg som gör det enklare att följa upp och spinna vidare på era initiativ. Vi sätter även planer som bygger varumärket och er samhällsroll över tid.


Vår passion

Vår passion och glöd kommer av effekt. Det kan vara den där känslan av att slå säljmålet med 50%, men också den där känslan när en kampanj lyfter varumärket högre än tänkt. Det kan också vara magin som uppstår när mediepublicitet och konvertering ökar samtidigt!


Vår vision

Vi vill inte vara experter på att följa konsumenters beteenden i digitala kanaler. Vi vill ligga steget före och vara med och leda utvecklingen. Därför har vi också startat Fairfax Innovations vars uppgift är att investera i nya digitala projekt.